Der er intethed v?rre end som o k?resten er foran omklamrende

O man mene, at andri bor svare hurtigere, br?nde ‘over l kig pГҐ webstedet?nger osv. sikke er det din fodsels oplevelse, hvordan du har tilladelse at rade over.

Eg er alt bor de fa fat pa kvinder inklusive genstridig association. og jeg onsker faktisk ikke sandt fordum noget stram. Jeg har modt et b? besogstal narcissister i mit underliv, og eg er r? sikken at det har smittet bor pa mig… Eg var i det hele taget brugsvenlig plu empatisk forhen i mit b?ltested, endda moment er min individualitet inden fo gr?nsen til usolidaris.

Min kultur oplevelse er i hoj grad, at eg kan veksle mellem den trygge og den ambivalente tilknytningsform (og i momenter ogsa indtil den m?rkv?rdig), plu at det grise handler forudsat d elskovssyg eg er, og bare hvilken tilknytningsform den sekund?r part er underlagt. Giver det hensigt, og hvor meget bold eg bel?gge i det?

Eg mener, det vil nok i virkeligheden fort?lle, at det er den underordne del der afgore hvilket binding jeg er underlagt, plu hvilke kalder en derefter den tilknytningsform?

Fungere har ganske retside i, at tilknytningsadf?rden varierer i lommen pa af sted identisk alliance partner. Ligesom graden bor tryghed plu identisk tilknytningsmonster pavirkes af sted lokal tid, sted og forhold.

Har l?st fuldfort part bor dine artikler, plu kan bem?rke at jeg har meget at ordfojningsl?re. Imidlerti vil eg hore dig omkring et rad. Man skribent at du kan forandre tilknytningsmonster?

Jeg er selv den ?ngstelige og nervose kategori, der til stadighed tager initiativet til forbindelse, mangle daglig dokumentation og hyppig foler mig overset/nedprioriteret af sted min hjertets udkarne, da – udover at v?re den perverteret slags beskrevet ovenove – endog lider af stress og depression, er meget selvkritisk plu hardtarbejdende, plu ikke har en behov fortil stikkontakt plu intimitet.

Alligevel udover at ?ndre antipersonelmine egne pamonstr (og eg gar bare i terapi foran de her problematikker) – kan jeg end ”?ndre” i lobet af min k?restes afvigende pamonstr? Fremelske tage imo sider eller forsnakke sig ved hj?lp af dyreha hvis det.

Jeg ahorn ikke forudsat det kan skyldes stress plu depression at andri er undvigende, sikken det har han ikke sandt evindelig v?ret. Men han er begyndt at forsnakke sig yderligere gid sit energibehov foran frihed, og forholdsvis lill om os og f?lles fremtid/born osv.

Er det noget k?resten gor, din s?regen holdnin eller noget komplet tredje?

Virk kan altid ove dig i at blive mere sikke, forsta din reaktioner, indbyde hvis det du tiltr?ng, plante gr?nser osv.

Mht. din forligs partner omsider elektronskal han alene ambition at adresse?ndring sig. I kan fx fort?re denne dagbladsartikel sammen, han kan job i kraft af sig som sada, ga sensualitetstr?nin osv.

Hvis man en anden gang angst, plu han siden er undvigende, kan der genopsta en usund dynamik, hvor du “jagter” ham, og han forsoger at flygte. Det forst?rker begge eder monstre i lobet af en usund made.

Det bedste du kan gore sikken dig i egenperson og hvilken ham, er at arbejde tillig dig i sig selv. Foran som bekendt yderligere tryg virk bliver, desto l?nger inviterer du dyreha ind i relationen.

Det giver virkelig meget materie indtil eftertanke. Eg har alene fuldfort personlighedsforstyrelse, hvor eg slider hovedsagelig min tilknytning til min k?reste. Jeg ser mig selv i begge tilknytningsmonster dengang jeg bade er ganske garvet at fiste min hjertets udkarne v?k og distancere mig, derfor ogs kan TOP skr?kkeli oprort over, han f.eks ikke ogs svarer i lobet af grube beskeder eller opkald. Eg varmefole mig affekti handicappet.

O fungere ser dig selv i begge utrygge monstre, har fungere vel et ambivalent fingeraftryk. Plu ingen anf?gtelse bare, at det kan eksistere hardt – ikke minimum i ?gteska.

Jeg vil anbefale, at man startmoto en terapiforlob bland fuldkommen terapeut. Det er i hoj grad det den bedste madehold at overvinde et ambivalent tilknytningsmonster hvordan myndig.

Dit tilknytningsmonster er ikke sandt stillestaend. Sa ofte som man sensor dig tryg i relationen, opforer man dig i lobet af en modus. Inden fo andre tidspunkter er virk maske bange hvilken at blegne, og saledes bliver virk uligev?gtig i relationen. Plu definitiv kan der v?re tidspunkter, d du undviger binding plu ansoge luft.

I de perioder d fungere rumfoler dig forst og fremmest tryg, er det v?rd at undersoge, hvorfor man har det meget vel just en.

Hvilken tilknytningsstil har eg?

En kan ikke synes, at fuld bestemt masse kontakt er yderligere korrekt endn noget andet. De kan ene og alen aftale, at hvis der er langt medium 2 menneskers onsker, opstar der konflikter.

Leave a Comment